Våre tjenester

Din leverandør innen snekker- og blikkenslagertjenester, bad- og kjøkkenløsninger.

Snekkern Brønnøysund AS hjelper deg med:

Snekkertjenester

Våre snekkertjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

Renovering

Vi bistår med alt innen ombygging og renovering. Om du ønsker å renovere deler av huset, eller rett og slett ønsker en totalrenovering av hele hjemmet ditt, står vi klare for å bistå!

Nybygg

Har du tomt, men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger i alle størrelser. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Innredning

Vi hjelper deg med å innrede deres bolig eller lokaler. Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med innredning? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Hytte

Vi hjelper deg med å finne riktig hytte for dine behov. Våre håndverkere har lang erfaring innen oppføring og utbedring av hytter.

Takarbeid

Vi leverer komplette takløsninger både til nybygg og ved restaurering. Vi leverer taktekking til både boliger og andre typer bygninger. Hos oss kan du også leie stillas til en god pris.

Andre taktjenester

Vi kan også hjelpe deg med:

  • Pipebeslag
  • Piperehabilitering
  • Takrenne
  • Luftehatt
  • Snøfanger

Bli inspirert

Trenger du inspirasjon til ditt nye prosjekt? Se våre referanser, eller besøk oss på Facebook.

Du kan også ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss